soso

როგორ დავასტიმულიროთ ტურისტებზე ღვინის გაყიდვები?

8 posts in this topic

რა ფორმებით და არხებით შეიძლება ტურისტებზე დასტიმულირდეს 8000ის ღვინოების გასინჯვა და შეძენა?

გთხოვთ თქვენი იდეები გაგვიზიაროთ თუ სად და როგორ შეიძლება დავხვდეთ ამ სეგმენტს 

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites

კარგად ვერ გავიგე ამოცანა - 8000ში გვინდა მოვიდნენ? თუ ჯერ სხვაგან გასინჯონ, მოეწონოთ და მერე მოვიდნენ ჩვენთან შესაძენად?

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites

ეხლა უცბათ რაც მომაფიქრდა 8000 -ის მდებარეობებიდან გამომდინარე გარეთ, (სადაც სავარაუდოდ ხვდებიან ტურისტები)  რომ გავაკეთოთ სადეგუსტაციო მაგიდა შესაძლებელი იქნება? ! :) 

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites

ამოცანა დგას შემდგომში რომ ტურისტებს გავასინჯოთ და შევაძენინოთ ღვინო და აუცილებელი პირობა არ არის ის რომ 8000ში მოვიყვანოთ, შესაძლოა სადაც დავხვდებით (პირობითად სტენდის სახით) იქვე მოხდეს პროდუქციის გასინჯვა და გაყიდვა

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites

სასტუმროებს შევთავაზოთ ბარის მოწყობა მათ სივრცეში ჩვენი კონსულტანტით და მოგება გავუყოთ

1 person likes this

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites

ღვინოს უნდა ჰქონდეს  კარგი  გემო... - განსხვავებული  და  საინეტერსო... 

თუ  ისე  საშუალო გემო   აქვს - მაშინ უნდა  მოუგონო რამე ლეგენდა.. რომ მაგალითად  ეს ღვინო მთლად "შარდონე"  არ არის  - მაგრამ სამაგიეროდ  უხდება  ენდოკრინულ სისტემას,  ან  ძვალ-სახსროვანს .. ან კიდევ თრომბებს  შლის  შეუმჩნევლად..  დალიეთ   - იქნებ და  ეს  დაავადებები  საწყის სტადიაში გაქვთ და  ჯერ არ  იცით... 

500 ! ჯიში  რომ გვაქვს  ქართველებს  ზუსტად  სამკურნალოდ გამოჰყავდათ  ეს ჯიშები თორემ  დასათრობად  რქაწითელი და  საფერავიც  კმარა-თქვა..

ეს უგემური  ღვინო კი  სამკურანლოა - თქვა :)

Edited by კობა

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, კობა said:

ღვინოს უნდა ჰქონდეს  კარგი  გემო... - განსხვავებული  და  საინეტერსო... 

თუ  ისე  საშუალო გემო   აქვს - მაშინ უნდა  მოუგონო რამე ლეგენდა.. რომ მაგალითად  ეს ღვინო მთლად "შარდონე"  არ არის  - მაგრამ სამაგიეროდ  უხდება  ენდოკრინულ სისტემას,  ან  ძვალ-სახსროვანს .. ან კიდევ თრომბებს  შლის  შეუმჩნევლად..  დალიეთ   - იქნებ და  ეს  დაავადებები  საწყის სტადიაში გაქვთ და  ჯერ არ  იცით... 

500 ! ჯიში  რომ გვაქვს  ქართველებს  ზუსტად  სამკურნალოდ გამოჰყავდათ  ეს ჯიშები თორემ  დასათრობად  რქაწითელი და  საფერავიც  კმარა-თქვა..

ეს უგემური  ღვინო კი  სამკურანლოა - თქვა :)

მადლობა კობა, 8000ის ღვინოები ნამდვილად გამორჩეულია გემოვნური და ხარისხობრივი თვისებებით, თქვენ როგორ ფიქრობთ - რა ფორმით უნდა მივიტანოთ ღვინო ტურისტებამდე და როგორ მოვანდომოთ რომ დააგემოვნოთ?

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, tami said:

მადლობა კობა, 8000ის ღვინოები ნამდვილად გამორჩეულია გემოვნური და ხარისხობრივი თვისებებით, თქვენ როგორ ფიქრობთ - რა ფორმით უნდა მივიტანოთ ღვინო ტურისტებამდე და როგორ მოვანდომოთ რომ დააგემოვნოთ?

ისევ და  ისევ  რამე ლეგენდით - თორემ  ყველა  მწარმოებელი ამბობს  რომ მისი ღვინო  საუკეთესოა.... 

ლეგენდა - მაგალითად რომ  ღვინო დაყენებულია  გამოქვაბულში  სადაც მუდმივად  არის ტემპერატურა  14% ...  შეიძლება  ასე არ  არის  მაგრამ  ტურისტს  ცნობისმოყვარეობა ძლევს  :)

ან კიდევ  - 8000 რატომ  გქვიათ ? იმიტომ რომ  პირველი წიპწა  ამდენი  წლით თარიღდება ხომ ? 

შეგიძლიათ  თქვათ  რომ  ქიმიკოსებმა გაშიფრეს  იმ ყურძნის   ჯიში რომლის წიპწაც იყო  8000 წლის  და  ზუსტად  იმ ჯიშის  ღვინოა - ეს  უფრო  საინეტერესოა.. -- თან  სახელწოდებას  ემთხვევა ლეგენდა 

 

 

გააზიარე პოსტი


Link to post
Share on other sites

შექმენი ანგარიში ან გაიარე ავტორიზაცია რომ დაამატო კომენტარი

საჭირეოა დარეგისტრირდე ან გაიარო ავტორიზაცია კომენტარის დასატოვებლად

შექმენი ანგარიში

დაარეგისტრირე ახალი მომხმარებელი


დაარეგისტრირე ანგარიში

ავტორიზაცია

გაქვს ანგარიში ? გაიარე ავტორიზაცია


ავტორიზაცია