Teona Kupatadze

Members
  • Content count

    3
  • დარეგისტრირდა

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Teona Kupatadze

  • Rank
    Newbie

დამატებითი ფორმები

  • ტელეფონი
    577501091
  • სამუშაო გამოცდილება
    სს "ელიტ ელექტრონიქსი" შეფასებისა და განვითარების სამსახურის უფროსი,
    სს "ლიბერთ ბანკი" ორგანიზაციული განვითარების მენეჯერი,
    განათლების სამინსტროს სსიპ მასწავლებელთა პროფესიული განვითარების დირექტორის მოადგილე
  • განათლება
    თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, ფსიქოლოგიის მაგისტრი

საინტერესო სფეროები

  • საინტერესო სფეროები
    განათლება
    კომუნიკაციები/ტექნოლოგიები
    სტუმართმოყვარეობა
    ხელოვნება
    გართობა და დასვენება
    სოფლის მეურნეობა / საკვები / სასმელი
    სხვა

საინტერესო სექტორი

  • საინტერესო სექტორი
    ვაჭრობა / დისტრიბუცია
    წარმოება
    მომსახურება
    ქსელური მართვა
    საჯარო მმართველობა
    არასამთავრობო სექტორი
  1. თამი, კითხვების ფორმატი პოზიტიური ფორმულირებით იყო მომზადებული. კითხვარი ასევე მოიცავდა მახასიათებლებს, რომელსაც თანამშრომელი ანიჭებდა კატეგორიზაციას მნიშვნელოვნების მიხედვით. კვლევის შემდგომ მომზადდა ერთიანი ანგარიში, რომლეიც წარუდგინეთ გენერალურ დირექტორს და დირექტორატს. კვლევაზე დაფუძნებით მომზადდა რამოდენიმე პროექტი.
  2. გამარჯობა, როდესაც გავაკეთე მსგავსი კვლევა მიწოდების ფორმებზე ძალიან ბევრი ვიფიქრეთ. დიდ ორგანიზაციებში google survey-ით კვლევის გაკეთება არ გამოდის მაშინ ანონიმურობაზე უნდა ვთქვათ უარი ან მონაცემების სანდოობაში უნდა შევიტანოთ ეჭვი (შეზღუდვის გარეშე რამოდენიმეჯერ შეუძლია თანამშრომელს კითხვარის შევსება). ასევე უარი ვთქვით ჩვენს შიდა სისტემებზე (ისევ ანონიმურობის დაცვის მიზნით). წავედით ძველი გზით - კითხვარები დავბეჭდეთ, დავაგზავნეთ და სპეციალურ მოწყობილ სივრცეებში ვთხოვეთ შევსების შემდგომ ჩაგდება. კვლევის ტიპი რაოდენობრივი, მეთოდი კითხვარი. კითხვარი ძირითადად დახურული კითხვებისგან შედგებოდა, თუმცა რა თქმა უნდა იყო რამოდენიმე ღია ტიპის შეკითხვაც. მონაცემები საკმაოდ საინტერესო აღმოჩნდა და პირველადი ორიენტირის აღებაში დაგვეხმარა, ტენდენციები და სამუშაო სფეროები გამოავლინა.
  3. ჩემი აზრით ჩაის შერჩვისას ყველაზე მნიშვნელოვანია გემო და ხარისხი, ხარისხის შეფასება შესაძლებელია შემადგენელი ინგრედიენტებზე დაკვირვებით (ფოთლის ხარისხი, სუნი, უხეში ტოტების არ არსებობა).